Suomen Suunnistusliiton Koulu kartalla -hanke päivittää ja luo uutta koulusuunnistuksen opetusmateriaalia. Hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön tukema.

Koulukartalla.fi -nettisivut ovat nyt avautuneet ja sivuilla voi käydä tutustumassa hankkeen ensimmäiseen kolmeen harjoitusvideoon ja ohjeisiin. Kevään 2019 aikana sivuille ilmestyy runsaasti uusia suunnistusteemaisia harjoituksia, ohjeita ja ideoita niin opettajille kuin suunnistuskoulujen vetäjillekin. Sivuilta tulee löytymään eritasoisia harjoituksia sisällä ja ulkona toteutettaviksi. Sivustolta löytyvät myös muut suunnistusopetukseen liittyvät ohjeet opettajille. Aiempi olekartalla.fi -sivusto säilyy vielä vuoden ajan, mutta sen päivittäminen on lopetettu uuden sivuston myötä.

Keväällä 2019 hanke suuntaa pilottiseurojen kanssa kiertueelle alakouluihin, sekä järjestää opettajien koulutuksia. Mikäli omassa seurassasi on kiinnostusta viedä koulusuunnistusta paikkakuntasi kouluihin, ole rohkeasti yhteydessä koulukartalla.fi -sivujen yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostilla: (anu.uhotoinen at suunnistusliitto.fi)

Sivustolle luodaan myös erityisesti opettajille suunnattu seuraverkosto, jonka avulla on mahdollista löytää lähiseurasta apuja koulusuunnistuksen järjestämiseksi.

Sivut päivittyvät jatkuvasti uudella sisällöllä. Tervetuloa tutkailemaan ensimmäisiä harjoitusvideoita ja -materiaaleja!